Osteopaat in Oosterhout

Osteopaat in Oosterhout

Osteopaat in de Moer| Roovers Osteopathie| Dongen | RijenZoekt u een osteopaat in Oosterhout, kijk dan op onze website voor uitgebreide informatie. Tijdens uw eerste bezoek vertelt u in een vraaggesprek wat uw gezondheidsklachten zijn en u wordt zeer nauwkeurig lichamelijk onderzocht.
Nadat u algemeen bent onderzocht, volgt het specifiek osteopatisch onderzoek. Hierbij onderzoekt de osteopaat de beweeglijkheid van alle lichaamsstructuren.
Door het herstellen van beweging van lichaamsstructuren en het herstellen van elasticiteit van weefsels activeert de osteopaat het zelfgenezende vermogen van de patiënt.

De bevindingen worden met u besproken en meestal maken we tijdens het eerste consult ook een start met de daadwerkelijke behandeling. Houdt u er rekening mee dat dit eerste consult 45 min. tot een uur in beslag neemt.

De osteopaat voert een behandeling uit, u op het lijf geschreven, vergelijkbaar met zoals de kleermaker u een maatkostuum aanmeet. De osteopaat leeft zich daadwerkelijk in op uw probleem.

Klachten zoals een plotseling geblokkeerde nek zijn meestal na 1 of 2 keer verholpen.
Gemiddeld genomen worden volwassenen 6 à 7 maal behandeld, baby’s en kinderen 2 tot 4 maal.

Osteopaat in Oosterhout: Neem nu contact op voor meer informatie.

foto; Rens Roovers

Osteopaat in Oosterhout | Roovers Osteopathie in Rijen en Dongen

Reacties zijn gesloten.